Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05

c243d054cb8e06b3916ba386c03cb8bf.jpg

Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05

We regret to inform you that this product (Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05) is either temporarily out of stock or not in stock in the desired quantity. Please submit your email address if you would like to be notified when new stock arrives for this product.

Thank you!
Borussia Dortmund Kaartverkoop

Dat was in 1966 en het maakte van Borussia Dortmund het eerste Duitse elftal dat de Europese titel op zijn naam kon schrijven. Ook het Borussia Dortmund voetbal in de UEFA Champions League van het jaar 1997 was herinneringswaardig. De club heeft in het verleden vele van dergelijke glorieuze momenten gehad. En het elftal maakt zich op om de magie weer te doen herleven. Onder Borussia Dortmund tickets op deze website kunt u nu uw tickets bestellen. De beste Borussia Dortmund kaarten, voor thuiswedstrijden of wedstrijden elders bestelt u hier bij 4alltickets.nl Borussia Dortmund voetbal

Borussia Dortmund voetbalkaarten bestellen

Borussia Dortmund voetbal behaalde hoogtepunten halverwege de jaren zestig en in de jaren negentig. Het elftal is echter niet op zijn lauweren gaan rusten en is vastbesloten de reputatie die ze hebben opgebouwd in het Duitse voetbal waar te maken. Borussia Dortmund heeft een van de grootste stadia van de Bundesliga, de Westfalenstadion wat plaats biedt aan maar liefst 83.000 supporters. U kunt bekende spelers als Tomas Rosicky, Ewerthon, Jan Koller en Christoph Metzelder in het echt aan het werk zien als u nu Borussia Dortmund kaartjes reserveert, de Borussia Dortmund kaartverkoop is gestart en er zijn nog volop tickets beschikbaar. Als u zin hebt om naar een spannende wedstrijd te komen kijken, dan moet u nu in actie komen. Voor Borussia Dortmund tickets bent u hier op het juiste adres, want er zijn miljoenen supporters van Borussia Dortmund die net als u op zoek zijn naar kaarten hier bij 4alltickets.nl!

 x 
(excl. servicekosten)
Cart empty

NEWSLETTER

Subscribe for the 4alltickets newsletter

ups.png